Politica de confidentialitate


1. Cine suntem

Godmother SRL este o companie înregistrată în România care operează platforma de sampling și promoții Tappy.

2. DATE PERSONALE PE CARE LE PRELUCRAM

Godmother SRL este un operator de date cu caracter personal.

În numele companiei noastre, în calitate de operator, colectăm următoarele date personale de la dvs.:

3. DE CE AVEM NEVOIE DE DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următorele servicii și facilități:

În temeiul interesului nostru legitim de a analiza modul în care campaniile Tappy funcționează și sun primite de către public: În temeiul consimțământului dvs. expres in calitate de persoană vizată:

4. CE FACEM CU DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei Godmother situată în România. Clienții Tappy ce desfășoară campanii nu primesc datele dvs cu caracter personal, primesc doar rapoarte anonimizate. (Cu excepția Campaniilor în cadrul cărora ați fost informați despre prelucrări realizare de către clienții noștri în calitate de Operatori).

5. CAT TIMP PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastră cu caracter personal din campaniile Tappy sunt anonimizate la sfârșitul fiecărei campanii, dacă nu v-ați dat consimțământul pentru a primi notificări despre viitoare campanii Tappy.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul notificărilor Tappy despre viitoare campanii Tappy sunt ținute pe o perioadă de un trei ani sau până când vă veți retrage consimțământul.

6. CARE SUNT DREPTURILE DVS?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării (pentru prelucrările ce se bazează pe interes legitim) și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la hello@tappy.ro.

De asemenea vă puteți retrage consimțământul dat pentru notificarea despre viitoare campanii Tappy, contactându-ne la hello@tappy.ro.

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care vă prelucrăm datele dvs. personale, puteți contactați responsabilul cu prelucrarea datelor cu caracter personal la următoarea adresa de e-mail hello@tappy.ro. Responsabilul cu prelucrarea datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea vă puteți adresa către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pe site-ul www.dataprotection.ro și puteți formula o plângere.