Tappy.ro

Persil

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

 1. Cine suntem

Godmother SRL este o companie înregistrată în România care operează platforma de sampling și promoții Tappy.

 1. Date personale pe care le prelucrăm

Godmother SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Număr de telefon

 • Sample colectat

 • Data colectării sample-ului

 • Device-ul de la care sample-ul a fost colectat

 1. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

În temeiul necesității îndeplinirii clauzelor contractuale prezentate în Termeni și Condiții:

 • Număr de telefon – pentru a putea trimite SMS despre viitoarele campanii Tappy, informari legate de promotii speciale, coduri promotionale daca este cazul.

În temeiul interesului legitim al operatorului de a analiza modul în care campaniile Tappy funcționează:

 • Număr de telefon – pentru a ne asigura că limita de sample-uri date unui număr de telefon este respectată

 • Sample colectat – pentru a putea genera raportul către clienții care desfășoară campanii prin Tappy

 • Data colectării sample-ului – pentru a putea genera raportul către clienții care desfășoară campanii prin Tappy

 • Device-ul de la care sample-ul a fost colectat – pentru a face analize comerciale legate de locațiile în care dispozitivele Tappy sunt prezente

În temeiul consimțământului persoanei vizate:

Notificarea persoanelor despre viitoare campanii Tappy:

 • Număr de telefon – pentru a putea trimite SMS despre viitoarele campanii Tappy, informari legate de promotii speciale, coduri promotionale daca este cazul..

 1. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei Godmother situată în România. Clienții Tappy ce desfășoară campanii nu primesc date cu caracter personal, primesc doar rapoarte anonimizate.

 1. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din campaniile Tappy sunt anonimizate la sfârșitul fiecărei campanii, dacă nu v-ați dat consimțământul pentru a primi notificări despre viitoare campanii Tappy.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul notificărilor Tappy despre viitoare campanii Tappy sunt ținute pe o perioadă de un trei ani sau până când vă veți retrage consimțământul.

 1. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării (pentru prelucrările ce se bazează pe interes legitim) și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la hello@tappy.ro .

De asemenea vă puteți retrage consimțământul dat pentru notificarea despre viitoare campanii Tappy, contactându-ne la hello@tappy.ro .

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail hello@tappy.ro . Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.